cross
loupe
cross
arrow-left
cross
Contacta con nosotros
geoloc Localiza tu óptica Pedir citaPedircita Pedir cita

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Condicions d'aplicació

MAGIC AMB EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT!

Del 29 de maig al 15 de juny del 2019 (inclusivament) es donarà un regal a totes aquelles persones que hagin donat, almenys, 1 ulleres per al seu reciclatge. Haver donat 1 ulleres l’habilita per ser creditor del regal d’un 3r clip per la compra de les seves ulleres MAGIC. 

Per un preu màxim de 149 € (impostos inclosos), gaudeix d’una muntura de la col·lecció Afflelou Tonic - línia Magic (sense vidres) més dos clips per triar entre els Magic Clips següents: clip Blueblock, clip Sun, clip Polarized, clip 3D, clip Precision, clip Nightdrive (amb un preu unitari màxim de 20 €, impostos inclosos, i amb una referència que no contingui TB o EC).

Aquesta muntura de la col·lecció Afflelou Tonic - línia Magic pot ser equipada amb vidres graduats. Per a la perfecta subjecció dels SmartClips, algunes graduacions necessitaran la realització d’un estudi previ de viabilitat.

Campanya vàlida únicament a les òptiques* ALAIN AFFLELOU adherides a aquesta oferta, del 29 de maig del 2019 al 5 de juny del 2019, i per a una sola persona. No es podrà utilitzar el valor dels Magic Clips per descomptar-lo del preu final de la muntura. 

S’accepta la donació d’ulleres de sol/graduades de qualsevol marca.

A les ulleres que són donades, se’ls donarà una segona vida en conjunt amb Lions International i la Fundació Alain Afflelou donant-les a persones necessitades del Marroc (Desert dels nens).

Campanya no acumulable a altres promocions en curs, excepte NEXTYEAR i TCHIN TCHIN AFFLELOU, els termes d’aplicació de les quals figuren a l’òptica i a la web.

- ALAIN AFFLELOU ÒPTIC C.C. SPLAU

- ALAIN AFFLELOU ÒPTIC ANDORRA

- ALAIN AFFLELOU ÒPTIC C.C. ILLA CARLEMANY

Demana cita